Alman ajanlar Trabzon cirit atıyor

Trabzon Çarşıbaşı ilçesinde 3 Alman vatandaşının terör propagandası yaptığı iddia edilmişti. Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ergin Aydın da ilçede seçim çalışması yaparken; bir kahvehanede Alman vatandaşlarına rastladığını ve terör propagandası yaptık

Alman ajanlar Trabzon cirit atıyor
Trabzon Çarşıbaşı ilçesinde 3 Alman vatandaşının terör propagandası yaptığı iddia edilmişti. Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ergin Aydın da ilçede seçim çalışması yaparken; bir kahvehanede Alman vatandaşlarına rastladığını ve terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle gerekli yerlere şikayetlerde bulunduğunu belirtti.
 
3 şahıs terör ve HDP propagandası yapması gerekçesiyle ilçede büyük tepki gördü. İhbarlar üzerine Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Alman vatandaşlarının ifadesine başvuruldu. Bu tür propagandaların farklı yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından Gümüşhane ve bölge illerinde de gerçekleştirildiği bilgisi de verildi.
 
Geçtiğimiz günlerde de Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ergin Aydın ilçede seçim çalışması yaparken; bir kahvehanede bu Alman vatandaşlara rastladı. Kendileriyle sohbet etmek isteyen Aydın’ın AK Parti Milletvekili adayı olduğunu duyunca elini sıkmadılar. Aydın sohbet ettiği Alman vatandaşların terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle gerekli yerlere şikayetlerde bulunduğunu belirtti. Hatta Aydın sosyal paylaşım hesabından yaşadığı bu hadiseyi takipçileriyle paylaştı.
 
Alman vatandaşlar terör ve HDP propagandası yaptığı iddiaları üzerine ilçede büyük tepki gördü. İhbarlar üzerine ilçe emniyet müdürlüğüne getirilen Alman vatandaşların ifadesine başvuruldu. Bu tür propagandaların farklı yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından Gümüşhane ve bölge illerinde de gerçekleştirildiği bilgisi de verildi. Çarşıbaşı ve diğer ilçe Emniyet Müdürlüklerinin İstihbarat ekipleri yabancı uyruklu vatandaşları yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler