Alişan’dan Fernandao’ya çok ağır sözler

Alişan, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao'nun kaçırdığı gollere kızıp, "Fernandao hangisini atacaksın daha, bir s.. git, çık" yazdı.Fenerbahçe taraftarı Alişan, derbide gol pozisyonları cömertçe harcayan Fernandao'ya Twitter hesabından sert t

Alişan’dan Fernandao’ya çok ağır sözler

Alişan, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao'nun kaçırdığı gollere kızıp, "Fernandao hangisini atacaksın daha, bir s.. git, çık" yazdı.

Fenerbahçe taraftarı Alişan, derbide gol pozisyonları cömertçe harcayan Fernandao'ya Twitter hesabından sert tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, "Fernandao pas isteme, gir kalenin içine. Gol olduktan sonra nasıl saçmalamak istiyorsan saçmala… İlk kez yazıyorum, özür diliyorum ama Fernandao hangisini atacaksın daha ! Bir s….. git çık" ifadelerini kullandı.

MAHKEMEYE VERDİ

Gelen tepkiler ve hakaretler üzerine bir açıklama daha yapan Alişan, "Burası benim sayfam. İstediğimi yazarım, kimseye hakaret etmem. Dün yazdığım, bir taraftar olarak gollerin kaçışına herkesin gösterdiği tepkiydi. "Oyundan çık" demedim de daha sertini söyledim. Yazarken de ilk kez böyle bir şey yazdığım için takıp edenlerden özür dileyerek yazdım. Ama bana edilen ve yazılan iğrenç küfürlerin, hakaretlerin hepsi bu sabah itibariyle avukatım Esen Nur Ezgi tarafından işlemleri başlatıldı" yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler