Ali Ağaoğlu'nun acı günü

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu Miktat Ağaoğlu bugün hayata veda etti.Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu babasının ölüm haberiyle yıkıldı. 85 yaşındaki Miktat Ağaoğlu bu sabah 09.00'da yaşamını yitirdi.Ağaoğlu'nun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi

Ali Ağaoğlu'nun acı günü

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu Miktat Ağaoğlu bugün hayata veda etti.

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu babasının ölüm haberiyle yıkıldı. 85 yaşındaki Miktat Ağaoğlu bu sabah 09.00'da yaşamını yitirdi.

Ağaoğlu'nun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

başliksiz-1.20130923134905.jpgMiktat Ağaoğlu yarın toprağa verilecek. Ağaoğlu'nun cenazesi Batı Ataşehir'de bulunun Mimar Sinan Camii'nden kalkacak. Miktat Ağaoğlu ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazından sonra Çamlıca Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

MİKTAT AĞAOĞLU'NUN HAYATI

Miktat Agaoglu Trabzon'un Of ilçesinde 1930'da doğdu, 1946 yılında İstanbul'a geldi. İstanbul'da başlayan iş hayatında kısa sürede başarıya ulaştı. Başta inşaat ve inşaat malzemeleri ticareti olmak üzere sanayi ve ticaret alanlarında elli yıl geçirdi. On yedi yıldır sosyal içerikli konular ve eğitim hizmetlerine ağırlık veren Ağaoğlu tarafından İstanbul ve muhtelif illerde eğitime bağışlanan çok sayıda Anadolu liseleri ve anaokulları bulunuyor. 1975 yılında kalp krizi geçiren Miktat Ağaoğlu işleri oğluna devretmişti.

Miktat Ağaoğlu'nun Asiye Ağaoğlu ile evliliğinden Türkan, Zeki, Hüseyin ve Ali isminde dört evladı bulunuyordu.

başliksiz-1.20130923134905.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem