Albay Çiçek tutuklandı

İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nın altında imzası olduğu öne sürülen Kurmay Albay Dursun Çiçek tutuklandı. Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, 'İrtica ile Mücadele Planı'ndaki ıslak imzanın sahibi olduğu iddia edilen

Albay  Çiçek tutuklandı

İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nın altında imzası olduğu öne sürülen Kurmay Albay Dursun Çiçek tutuklandı.

Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, 'İrtica ile Mücadele Planı'ndaki ıslak imzanın sahibi olduğu iddia edilen, Adli Tıp'ın da bu kanaatte bir rapor verdiği Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek'i ifadesini aldı. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye çıkan Albay Çiçek tutuklandı.

İMZA BENİM DEĞİL DEMİŞTİ
Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek, altında imzası bulunduğu iddia edilen 'İrticayla Mücadele Eylem Planı' belgesiyle ilgili Hürriyet'ten Saygı Öztürk'e konuşmuştu. Çiçek, Adli Tıp Kurumu'nun, “Belgenin altındaki ıslak imzanın Çiçek'in el ürünü olduğu kanaatine varılmıştır” raporuna rağmen, “İmza benim değil” demişti.

ADLİ TIP'IN RAPORU
Adli Tıp 24 Ekim'de “AK Parti ile Gülen'i bitirme planı” diye bilinen belgedeki imzanın Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek'e ait olduğunu açıkladı.

Kurumdan İstanbul Başsavcılığı'na gönderilen raporda, Dursun Çiçek'e atıf yapılan imza ile gerçek imzanın aynı olduğunu saptadı. İmzanın Dursun Çiçek'e ait olduğu belirlendi.

ADLİ TIP'IN RAPORU:

 No:205 / 16.10.2009 57814-9760 / 8014 İnceleme konusu belge dördüncü sayfasında Dursun Çiçek'e atfen atılı basit tersimli imza ile Dursun Çiçek'in basit tersimli, polimorf mukayese imzaları arasında tersim tarzı, işleklik derecesi, istif, eğim, doğrultu, hız, seyir, alışkanlıklar ve baskı derecesi bakımından uygunluk ve benzerlik saptandığından, inceleme konusu belgelerdeki söz konusu imzanın Dursun Çiçek'in el ürünü olduğunun kabulü gerektiği...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem