"Alayınıza bu millet dersini verecek"

Metin Kara'dan terör açıklaması...

"Alayınıza bu millet dersini verecek"

Diyarbakır, Van, Bitlis  ve Elazığ’daki terör saldırısına dikkat çeken TESOB Başkanı Metin Kara “FETÖ’ye  PKK’ya  DAİŞ’e alayına bu millet gereken dersi verecek.Sabırları taşırdınız” dedi.

HADDİNİZİ BİLDİRECEĞİZ!

Son bir hafta içinde Diyarbakır, Van, Bitlis ve Elazığ’daki  hain terör saldırısını kınayan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara “Bu milletin sabrını iyice tükettiniz.Ama şunu bilin ki 15 Temmuz akşamı tankların önüne yatan,kurşunlara göğüs yeren,darbeci hainleri püskürten bu halk ister FETÖ ister PKK ister DAİŞ hangi terör örgütü olursa olsun hepsinin haddini bildirecek idareye sahiptir. Devletimize ve hükümetimize olan güvenimiz sonsuzdur. Bu karanlık günleri hep beraber aşacağız” dedi.

KARDEŞLİK DİLİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı dileklerini ileten TESOB Başkanı Kara; ”15 Temmuz’dan sonra çok değişti hayatımızda.7 Ağustos’taki Yenikapı mitingi bir milattır. Her görüşten insan, iktidar ve muhalefet siyasi parti Genel Başkanları ile birlikte halkın önünde hainlere karşı söz verilmiş yeni bir sayfa açılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız hepimizin kardeşlik diline sahip çıkarak birlikteliği koruması şart” dedi.

ESNAF TEŞKİLATIMLA GURUR DUYUYORUM

15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıkma noktasında esnafında çok anlamlı bir duruş sergilediğini belirten Kara “Söz konusu vatan olduğunda bütün sorunları, krizleri ve yokluğu bir kenara bırakarak bayrağına sahip çıkan esnafımız yarınlarımızın en büyük güvencesidir. Trabzon’da esnaflarımız dua ile kepenk açarken bu benliğini her zaman korumaktadır. Biz biliyoruz ki bayrak inerse ezan susarsa hayatta olmanın hiçbir anlamı da kalmayacaktır” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler