Alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Mersin'de iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada, pompalı tüfekle vurulan 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde iki grup arasında alacak-verecek mes

Alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Mersin'de iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada, pompalı tüfekle vurulan 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede sopa, bıçak ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada ikisi ağır 6 kişi, darp, bıçak ve silahla yaralanarak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan pompalı tüfekle vurulan Serkan Özaltay (28), doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bıçakla yaralanan Nurettin B.'nin de hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Diğer yaralılar Hakan ve Halil Ö. ile Burak ve Hasan B.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayın ardından polis hastane önünde önlem aldı. Bu arada olay yerinde kırık pompalı tüfek ve sopalar bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler