Alaattin Çakıcı'dan İsrail'e mektup

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla Kandıra F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya bir mektup yazdı.Çakıcı, yazdığı mektupta uluslararası hukuku hiçe sayan devletlerin masum insanları katlederlerse o devletin Allah

Alaattin Çakıcı'dan İsrail'e mektup

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla Kandıra F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya bir mektup yazdı.

Çakıcı, yazdığı mektupta uluslararası hukuku hiçe sayan devletlerin masum insanları katlederlerse o devletin Allah'ın ve insanlığın düşmanı olduğunu belirterek, o devletin terör örgütünden bir farkı kalmayacağını söyledi. İsrail Başbakanı'na yazdığı mektupta ilk olarak İsrail'in devlet olma sürecinde yaşadıklarını tarihten verdiği örneklerle anlatan Çakıcı, şu ifadelere yer verdi: "Sayın Başbakan, Deir Yasin köyünde ilk büyük katliamınızı uyguladınız. Fazla uzatmayayım ezilen, güç sahibi olunca daha adil daha hoşgörülü olur. Nedense sizlerin benliği fazlaca Kabala'yla ilgilendiği için görünmeyenler mi adalet duygunuzu sildi. Hitler sizin insanınızı yok etti. Ne çabuk unuttunuz. Asil Türk milleti size hep dostluk yaptı. Arap kardeşlerine sizin için 58 yıl sırt çevirdi. Siz ise hala Fırat ile Nil arasındaki kurgunuzdan vazgeçemiyorsunuz."

Ütopya'nın hayalin müzminleşmiş hali olduğunu anlatan Çakıcı, mektubuna şöyle devam etti:

"Mısır'dan özür dilemesini biliyorsunuz. Mavi Marmara'ya uluslararası sularda yaptığınızı herkes gördü. Ölen 9 can ve geçmişe dayalı bir dostluk devletler özür dilemez dileyen devletler köpek zihniyetli aşağılık mahluklardır doğrudur. Mısır'dan dilediğiniz zaman savunduğunuz onurlu ilkeyi unuttunuz mu? Sayın Başbakan, Türk Milletini ve Devletini birileriyle karıştırıyorsunuz. Bu devlet tarihin her dilimine damgasını vurmuştur. Son özür kalesini yıkmayın. Özür dileseniz Yehova sizi cehenneme mi gönderecek o kibir ve kininizden vazgeçin. Düşmanlarınızın çocuklarını öldürmeyin. Düşmanlarınız da masum insanları sizden intikam alacak diye öldürmesinler."

Mektupta İsrail Başbakanına kendisini tanıtan Çakıcı, şunları söyledi: "Benim kim olduğumu merak ediyorsun. 2006 yılından beri sizin hükümet politikanızı ve sizin gibi düşünen İsraillileri sevmiyorum. Savaşın da bir onuru var. İnsan kendisine silah doğrultana silah sıkar. Benim ismim Alaattin Çakıcı, Türkiye'de beni herkes tanır. Dünya devletlerinin kriminal arşivinde de biyografim mevcut. Devletler bir başka devleti ya istediği çizgiye getirir ya da yok eder. Bazı insanlar vardır direk Allah'a bağlıdır. Hükmedilemezler sadece öldürürler işte Alaattin Çakıcı bu. Benim iki yavrum İngiltere'de oturuyor. Biri akademisyen biri iş adamı size adresini veriyorum. Size en özel beni hayata bağlayan iki yavrumun adresini verdim. Vatan için ölmeyenin ve evlat feda etmeyenin yaşama hakkı yoktur. Ülkemizin onuruyla sizi bu devlet oynatmaz her şuurlu Türk vatandaşı da dostluğu iki bedende bir ruh gibi görür ama sizin dostluk ruhunuz ölmüş. Sizlere saygılarımla diyemeyeceğim, insan sevgisini yaşamın bir parçası kabul eden tüm Yahudi vatandaşlarına dünyanın neresinde olursa olsun buradan saygılarımı iletirim. Lütfen siz ve kabineniz iyi düşünün Ortadoğu'daki dostluk kalenizi yıkmayınız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler