Aksaray'da KCK operasyonu!

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik yaklaşık 5 aydır sürdürdüğü fiziki ve teknik takibin ardından bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.Daha önceden belirlenen

Aksaray'da KCK operasyonu!

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik yaklaşık 5 aydır sürdürdüğü fiziki ve teknik takibin ardından bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskında KCK üyesi olduğu öne sürülen Aksaray Üniversitesi'nde öğrenim gören K.A.(23) ve Y.A.(24) kadın öğrenciler ile A.K.(23), M.S.D.(24), R.A.(28), H.Y.(25), M.D(25) gözaltına alındı.

Şüphelilerin üniversitede ve kentte terör örgütünün şehir yapılanmasını oluşturmaya çalıştığı iddia edildi. Evlerde yapılan aramada ise çok sayıda örgütsel döküman ve CD ele geçirilirken bilgisayarlarada incelenmek üzere el konuldu.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem