AKP'den balyoz kararı için ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bir daha kimsenin aklından olağanüstü bir dönem oluşmasına katkıda bulunmak geçmesin istiyoruz." diye konuştu.Kent Ekonomileri Forumu'na katılmak üzere Yozgat'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numa

AKP'den balyoz kararı için ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bir daha kimsenin aklından olağanüstü bir dönem oluşmasına katkıda bulunmak geçmesin istiyoruz." diye konuştu.

Kent Ekonomileri Forumu'na katılmak üzere Yozgat'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin ekonomik ve siyasal alandaki reformları birlikte yürüttüğünü belirterek bunlardan birisini diğerine tercih ederek Türkiye'nin yol almasının mümkün olmadığını ifade etti.

Kurtulmuş, "Yani şunu diyemezdik biz bekleyelim biraz daha gelişelim ekonomik olarak, ondan sonra siyasi reformlar yaparız. Ondan sonra ihtilallerle, darbelerle, darbe teşebbüsleri ile ondan sonra yüzleşir, hesaplaşırız diyemezdi Türkiye ve geçtiğimiz dönemde hem 2007'deki referandum yani Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi hem 2010'daki anayasa paketinin oylanmasında ortaya konulan irade Türkiye'de milletin istikametini göstermiştir" dedi.

Balyoz Davası'nın Yargıtay tarafından netleştirilmiş olmasının Türkiye'nin darbelerle yüzleşmesi bakımından hayati önemde bir kilometre taşı olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Biz öyle bir Türkiye arzuluyoruz ki bir daha hiçbir kimsenin aklının ucundan bir olağanüstü dönemi oluşturma, bir olağanüstü dönemi gerçekleştirme ya da bir olağanüstü dönem şartlarının oluşmasına katkıda bulunma geçmesin. Bunun için millet iradesinin bütün kurum ve kuruluşları ile işletilmesi gerekiyor. Bu da gerçekleşirken bu ülkenin de ekonomik gücünün gerçekten olağanüstü yüksek derecede sağlanması gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler