AKP Başkanlık sistemini Trabzon'da anlatacak

AK Parti “BAŞKANLIK SİSTEMİ’Nİ” Trabzon’da Anlatacak!AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, AR-GE başkanı Hüseyin Emre Üçüncü, Genel merkezlerinin Başkanlık Sistemi'nin Ülke geleceği için en uygun sistem olacağı düşüncesiyle; teşkilatlarımızı, partilileri

AKP Başkanlık sistemini Trabzon'da anlatacak

AK Parti “BAŞKANLIK SİSTEMİ’Nİ” Trabzon’da Anlatacak!

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, AR-GE başkanı Hüseyin Emre Üçüncü, Genel merkezlerinin Başkanlık Sistemi'nin Ülke geleceği için en uygun sistem olacağı düşüncesiyle; teşkilatlarımızı, partililerimizi ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla Başkanlık Sistemi'ni tanıtmak ve anlatmak için Trabzon’da bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Üçüncü konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yeni Anayasa hazırlıkları çerçevesinde partimizin; başkanlık sisteminin anayasada yer alması konusunda çalışmalar yaptığı malumunuzdur. Başkanlık Sistemi’nin Ülkemizin geleceği için en uygun sistem olacağı düşüncesiyle; Genel Merkezimiz AR-GE Başkanlığı tarafından konunun uzmanı akademisyenler tarafından “BAŞKANLIK SİSTEMİ” anlatılacaktır ve tartışılacaktır.

Bu çerçevede ilimizde de 28 Nisan 2013 Pazar günü saat 12.00 da Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölge başkanı  Prof.Dr. Yusuf Şevki Hakyemez tarafından “BAŞKANLIK SİSTEMİ”  konulu bir sunum yapılacaktır. Başta Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri olmak üzere, partimizin İl ve İlçe Teşkilatları ile Kadın ve Gençlik Kolları İl ve ilçe Teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin katılacağı “Başkanlık Sistemi” konulu konferansa, tüm Sivil Toplum Örgütü mensupları ve halkımız davetlidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem