AK Parti'nin yeni şarkısında Trabzon benzerliği

7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından AK Parti Ankara'da milletvekili adaylarını tanıttı.Yapılan tanıtımda Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk konuşmasını törenin yapıldığı salonun dışında yaparak salona girdi. Davu

AK Parti'nin yeni şarkısında Trabzon benzerliği

7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından AK Parti Ankara'da milletvekili adaylarını tanıttı.

Yapılan tanıtımda Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk konuşmasını törenin yapıldığı salonun dışında yaparak salona girdi. Davutoğlu'nun salona girişi esnasında ilk olarak çalınan yeni seçim şarkısı ise dikkat çekti.

BİZE HER YER TÜRKİYE

AK Parti'nin genel seçimlerde kullanacağı yeni seçim şarkısı, Trabzon ile özdeşleşmiş olan "BİZE HER YER TRABZON" sloganına çok benzeyen bir isimle "BİZE HER YER TÜRKİYE" ismiyle tanıtıldı.

İŞTE O SEÇİM ŞARKISI

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler