Ak Partili vekil ortalığı karıştırdı!

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, twitter hesabından paylaştığı bir fotoğraf tartışmalara neden oldu. Koyun sürüsü fotoğrafnının altına "Asla nankörlük etmezler" ifadesini kullanan Aşlık, takipçilerinden fotoğrafı gerçek gündemle değerlendirmelerini

Ak Partili vekil ortalığı karıştırdı!

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, twitter hesabından paylaştığı bir fotoğraf tartışmalara neden oldu. Koyun sürüsü fotoğrafnının altına "Asla nankörlük etmezler" ifadesini kullanan Aşlık, takipçilerinden fotoğrafı gerçek gündemle değerlendirmelerini istedi.

Tweetleri ile gündem yaratan Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık bu kez, 'Asla nankörlük etmezler' diyerek, koyun sürüsü fotoğrafı paylaştı.

Aşlık, tweetin anlamını sorması üzerine “Koyunlara ne verirsen alırsın, nankörlük etmezler demek istedim. Siyasi bir anlamı yok” diye konuştu.

23098389.jpg

45.20140204214351.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem