Ak Partili vekil ölümden döndü

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Partili Necdet Ünüvar, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un veda yemeği için Ankara'dan Adana'ya gelirken trafik kazası geçirdi. Abanın hurdaya döndüğü kazada Ünüvar'ın sağlık durumunun iyi olduğ

Ak Partili vekil ölümden döndü
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Partili Necdet Ünüvar, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un veda yemeği için Ankara'dan Adana'ya gelirken trafik kazası geçirdi. Abanın hurdaya döndüğü kazada Ünüvar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
YOL KAYGANLIĞI SEBEP OLDU
 
Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında Ünüvar'ın makam aracına seyir halindeyken yolun kaygan olması nedeniyle kaza yaptığı belirtildi.
 
KAZAYI SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN DUYURDU
 
Ünüvar kaza yaptığını sosyal paylaşım sitesinden duyururken "Gölbaşı yakınlarında kaygan zeminde aracımız kontrolden çıktı. Araba fotoğraftaki gibi 'pert' oldu, bizde hiçbir şey yok hamdolsun. Belli ki, bir yerden çok büyük dua almışız" ifadelerini kullandı.
 
ak-parti-adana-milletvekili-unuvar-trafik-kazasi-6110275_3312_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem