AK Parti'den Kaşar özrü!

Şarkıcı Hilal Cebeci, "Somali'ye neden beni götürmemişler?" diye sorunca, Twitter'da, "Somali'dekilerin ekmeğe ihtiyacı var kaşara değil" cevabı geldi.CEBECİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaosmanoğlu da, mesajı ken

AK Parti'den Kaşar özrü!

Şarkıcı Hilal Cebeci, "Somali'ye neden beni götürmemişler?" diye sorunca, Twitter'da, "Somali'dekilerin ekmeğe ihtiyacı var kaşara değil" cevabı geldi.

CEBECİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ
Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaosmanoğlu da, mesajı kendi takipçilerine gönderdi. Ancak Karaosmanoğlu, tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kaldı.

Cebeci'nin yanı sıra Numan Kurtulmuş için yazdığı mesajlar ve Has Partililer'e verdiği yanıtlardan dolayı kendi partisinden de tepki gören Karaosmanoğlu, Twitter'a şu notu düştü: "Gereksiz yere huzurunu bozup, rahatsız ettiğim takipçilerimden helallik istiyorum. Takipçilerim benden güzel şeyler duymaya alışkınlardı oysa. Neyse bu aralar şeytan mesaide galiba, tekrar kusuruma bakmayın.

Ramazanın ruhuna yakışmayan bu tartışmayı bitirdim." Cebeci ise "Türkiye'nin cesur yüreğiyim. O yüzden bana bir partinin gençlik kolu başkanı ağır laf etmiş, onu çok fena yaparım! Mahkemede görüşürüz" diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem