Ak Parti'den erken seçim açıklaması

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MKYK sonrası yaptığı açıklamada, erken seçimin söz konusu olmadığını belirtti. Bugün bazı basın yayın organlarında bugün erken seçim yapılacağı yönünde bir iddia var. Bu iddia gereksiz ve hayal mahsulüdür.

Ak Parti'den erken seçim açıklaması

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MKYK sonrası yaptığı açıklamada, erken seçimin söz konusu olmadığını belirtti.
 
Bugün bazı basın yayın organlarında bugün erken seçim yapılacağı yönünde bir iddia var. Bu iddia gereksiz ve hayal mahsulüdür. Önümüzde bir seçim var. O da mahalli seçimlerdir. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Haziran 2015'te de milletvekili seçimi yapılacaktır. Artık Türkiye'de istikrar var. Artık Türkiye'de istikrar var, Türkiye'de siyasi istikrar var, AK Parti ile belirsizlikler ortadan kalkmıştır. seçimlerin zamanında yapıldığı ve mutlaka zamanında yapılması gereken bir dönemdeyiz Bu açıdan hangi amaçla olursa olsun bunların doğru olmadığını kesin bir dille ifade etmek isterim. Gündemimizde böyle bir eylem yok.
 
Sayın Başbakan defalarca ifade etti. Biz faiz lobisine, istemezükçü lobiye teslim olmayacağız. Gezi Parkı olayları öncesi çözüm sürecin PKK silahlı unsurlarını yurt dışına çekildi. Bu olay son derece önemliydi.
 
3. havaalanı ihalesi yapıldı. 
Nükleer santral ihalesi yapıldı.
3. Boğaz Köprüsü'nün temeli atıldı.
IMF'ye olan borcumuz sıfırlandı.
 
Bütün dünya ve Avrupa krizdeyken Türkiye'de böyle güzel gelişmeler yaşanıyor. Gezi Parkı meselesiyle birlikte bu olumlu algı karartılmaya çalışılıyor. Eğer orada ağaç katledilip bir AVM yapılırsa ben ''AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak oraya gider yatarım'' dedim.
 
Gezi Parkı'nda çevre hassasiyeti olanların tavrını saygıyla karşılıyoruz.
 
Bu bir çevre duyarlılığı olmaktan çıkarılıp farklı mecralara götürüldü.
 
Demokrasi vatandaş memnuniyetine dayanır. Bugüne kadar bu halk her zaman Recep Tayyip Erdoğan'ı taktir etmiştir. 7 defa sandığı gidilmiş 7 defa kazanan AK Parti olmuştur.
 
Tahrip edilen yeşili, verilen zararı görmüyor muyuz. Kamuyu da mali külfette baş başa bırakmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem