AK Parti'den çatı adaya ilk yorum!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu göstermesini "Türkiye'de siyasi mühendislik bir kez daha sonuç almamıştır" diye değerlendirdi.Soruları yanıtlayan Çelik, "CHP'li vekillerin ü

AK Parti'den çatı adaya ilk yorum!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu göstermesini "Türkiye'de siyasi mühendislik bir kez daha sonuç almamıştır" diye değerlendirdi.

Soruları yanıtlayan Çelik, "CHP'li vekillerin üzerinde bile hemfikir olmadığı bir adayı çatı aday ilan ediyorsunuz. Bütün CHP tabanı niçin sempati ile baksın. Birçok açıklama var CHP'den, "Sağa açılmıştık, şimdi islamcılığa açılıyoruz" diyen var. "Bu çatı akar" diye tweet atan vekiller var. CHP'li vekilleri bile hoşnut etmeyen aday. MHP'ye gelince... MHP'nin tabanı milliyetçi muhafazakardır. MHP'nin bugünkü çatısı milliyetçi falan değil, ulusalcıdır. Ulusalcılık, manaevi yanı alınmış bir milliyetçiliktir" diye konuştu.

İhsanoğlu'nun AK Parti karşıtı medya ile sıkı fıkı olduğunu kaydeden Çelik, "Bu seçimde yeni Türkiye ve eski Türkiye yarışacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem