"AK Parti'den ayrılacağım"

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ile Muş arasındaki Şenyayla Mevkii'nde PKK'lı teröristlerce 14 Mayıs'ta kaçırılan AK Parti Diyarbakır Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik serbest bırakıldı. PKK'lıların Çelik'i üzerinden çıkan bir dilekçeden kimliğini belirledikten so

"AK Parti'den ayrılacağım"

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ile Muş arasındaki Şenyayla Mevkii'nde PKK'lı teröristlerce 14 Mayıs'ta kaçırılan AK Parti Diyarbakır Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik serbest bırakıldı. PKK'lıların Çelik'i üzerinden çıkan bir dilekçeden kimliğini belirledikten sonra kaçırmışlardı.

Veysel Çelik'in bugün akşam saatlerinde Diyarbakır Barosu Başkanı Mehmet Emin Aktar, İHD ve Mazlum-Der temsilcilerinden oluşan bir heyete teslim edildiği belirtildi. Heyetin Kulp ilçe başkanıyla Diyarbakır'a hareket halinde olduğu belirtildi.

"PARTİMDEN AYRILACAĞIM"

PKK'nın 14 Mayıs'ta yol keserek kaçırdığı AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik, serbest bırakılmasından sonra yaptığı ilk açıklamada, yıllardır hizmet ettiği partisinden istifa edeceğini söyledi. Çelik, "Ben AK Parti ilçe başkanı olarak kaçırıldım. Bundan sonra siyasetle işim olmayacak. Partimden ayrılacağım. Partimden ayrılma karşılığında serbest bırakılmadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler