AK Parti'de reklam krizi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, PKK'ya ilişkin bir klip hazırlattı.

AK Parti'de reklam krizi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, PKK'ya ilişkin bir klip hazırlattı. "Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin" sloganıyla hazırlanan klibe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sert çıktı. Ömer Çelik, AK Partili Faruk Çelik'in hazırlattığı klibe ilişkin "Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir" dedi.

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK SERT ŞEKİLDE TEPKİ GÖSTERDİ

Klibin AKP Genel Merkezi tarafından onaylanmadığını öne süren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter'de sert açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik şunları yazdı:

"Oyuna gelme kardeşim' etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel Merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem