AK Parti'de mutlu başlangıç

Basının en güçlü olduğu iller arasında yer alanTrabzon’da uzun yıllar Gazetecilik yapmış ve başarısıyla kendini Ankara’ya taşıyan Meslektaşımız Sonkan Sıvalıoğlu evlilik yolunda ilerliyor.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Hüseyin Çelik’in

AK Parti'de mutlu başlangıç

Basının en güçlü olduğu iller arasında yer alanTrabzon’da uzun yıllar Gazetecilik yapmış ve başarısıyla kendini Ankara’ya taşıyan Meslektaşımız Sonkan Sıvalıoğlu evlilik yolunda ilerliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Hüseyin Çelik’in danışmanı olan Trabzonlu eski gazeteci Sonkan Sıvalıoğlu, İzmir Karabağlar İlçesi Gençlik Kollarında Yönetim Kurulu üyesi ve sekreterya birim Başkanı Nilay Bağçe ile aile arasında düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attılar. Genç çift Temmuz ayının ilk haftasında da dünyaevine girmeyi hedefliyor.

Genç çifte Haber61 ailesi olarak mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler