Ak Parti’de ‘kar’ krizi...

Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon’da bir haftadır etkili olan kar yağışı sonrası yaşanan olumsuzluklar Ak Partili İlçe başkanını çileden çıkarttı.   Sosyal medyadan, “Vekilleri ararız cevap yok, şovmen başkanı ararız cevap” diye yazdı. B

Ak Parti’de ‘kar’ krizi...
Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon’da bir haftadır etkili olan kar yağışı sonrası yaşanan olumsuzluklar Ak Partili İlçe başkanını çileden çıkarttı.
 
Sosyal medyadan, “Vekilleri ararız cevap yok, şovmen başkanı ararız cevap” diye yazdı. Bir saat sonra yazdıklarını sildi ama Ak Parti’de krizi başlattı.
 
12626063_1094731517287994_1784394581_n.jpg
 
Ak Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Cevdet Karataş, sosyal medya hesabından, “Ne mutlu bize büyük şehir olduk. Bir hafta oldu yollarımız kapalı. 7 Haziran seçim öncesi ve 1 Kasım seçim öncesi vatandaşa verdiğimiz sözler var. Bırakın onları kar temizliği yapamıyoruz. Bu kadar beceriksiz yöneticiler başımızda olduğu zaman açık söyleyeyim çok daha hizmet bekleriz milletvekillerini ararız cevap yok, şövmen Orhan başkanı ararız cevap yok. Daire başkanı Hüseyin efendi cevap yok yok yok.. Halkımız herşeyi görüyor. Bir an önce Özel İdare zamanına dönmek lazım. Geç kalmadan saygılar.” diye ifadeler kullanarak ağır bir şekilde eleştiri yaptı.
 
Bu mesajı yayınladıktan bir saat sonra kaldırdı. Fakat Ak Parti Trabzon İl Yönetiminde çatlağa neden oldu. Bazı yöneticiler, ‘Hemen görevinden alınmasını’ istedi. İl Başkanı Haydar Revi konuyla ilgili ne yapacağı merak konusu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem