AK Parti seçim aracına taşlı saldırı

Van’da, seçim çalışmaları kapsamında tur atan AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı İbrahim Koç’a ait seçim aracına taşlı saldırı düzenlendi.Edinilen bilgiye göre, olay, İpekyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Seçim çalışmaları kapsamında tur atan AK Pa

AK Parti seçim aracına taşlı saldırı

Van’da, seçim çalışmaları kapsamında tur atan AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı İbrahim Koç’a ait seçim aracına taşlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, İpekyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Seçim çalışmaları kapsamında tur atan AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç’a ait seçim minibüsü, onlarca kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken, seçim aracında maddi hasar meydana geldi.

Saldırıyı değerlendiren AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı İbrahim Koç, bunu yapanların kişiliğinden şüphe ettiğini söyledi. Bu saldırının ilk olmadığını ifade eden Koç, “Bundan önce de seçim bürolarımıza saldırıp camlarını kırıyorlar. Büyük emeklerle astığımız AK Parti bayraklarını indirip, yakıyorlar. Bunu yapanlar, bu şekilde seçimi kazanacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Onlar indirdikçe biz asacağız, onlar yaktıkça biz yeniden yaptıracağız. Hiçbir güç, bizi bu aziz millete hizmet yolunda alıkoyamaz’’ dedi.

Bu seçimin saygı ve sevgi çerçevesinde devam etmesi gerektiğini de ifade eden Koç, “İrade tek taraflı olmaz. Sizin iradenize nasıl saygı duyuyorsak, siz de karşınızdaki vatandaşın iradesine saygı duyun. ‘Özgürlük’, ‘iradene sahip çık’ diyeceksiniz, sonra kalkıp AK Parti’yi destekleyenlere gözdağı vereceksiniz. Kusura bakmayın, yeryüzünde bu şekil bir irade anlayışı mevcut değildir ve mevcut olmayacaktır. Bu seçim, halkın iradesini ortaya koyacaktır. Halkımız doğruyu ve yanlışı ayırt edebiliyor. Halkımız, en güzel cevabı 30 Mart’ta sandıkta verecektir’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler