AK Parti önünde şüpheli poşet paniği

Malatya AK Parti il binası önünde unutulan poşet paniğe yol açtı. Fünye ile patlatılan poşetten ise kablolar çıktı.Milli Egemenlik Alt Kavşağında bulunan AK Parti İl Binası önünde bulunan otobüs duraklarında içerisinde kabloların gözüktüğü poşeti gören va

AK Parti önünde şüpheli poşet paniği

Malatya AK Parti il binası önünde unutulan poşet paniğe yol açtı. Fünye ile patlatılan poşetten ise kablolar çıktı.

Milli Egemenlik Alt Kavşağında bulunan AK Parti İl Binası önünde bulunan otobüs duraklarında içerisinde kabloların gözüktüğü poşeti gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bu sırada AK Parti önünde güvenlik için bekleyen çevik kuvvet polisleri çevre güvenliği alırken olay yerine bomba imha uzmanı ekibi çağrıldı.

Şüpheli poşetin bulunduğu alan güvenlik çemberine alınırken çevreyolu ise hem araç hem de yaya trafiğine kapatıldı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekibi özel giysisini giyerek poşetin yanına gitti ve fünyeyi bıraktı. Daha sonra kontrollü bir şekilde fünye büyük bir gürültü ile patlatılırken poşette kablolar çıktı. Ot biçme makinesine ait olduğu sanılan kablo ve buna ait teçhizatın otobüs bekleyen bir vatandaş tarafından unutulduğu tahmin ediliyor.

AK Parti önünde şüpheli poşet paniği

AK Parti önünde şüpheli poşet paniği

AK Parti önünde şüpheli poşet paniği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler