AK Parti Maçka danışma meclisi toplantısı yapıldı!

AK Parti Trabzon’un Maçka İlçe Danışma Meclisi toplantısı Milletvekili Adnan Günnar’ın katılımı ile yapıldı.

AK Parti Maçka danışma meclisi toplantısı yapıldı!

AK Parti Trabzon’un Maçka ilçesi aylık ilçe danışma meclisi toplantısı Trabzon milletvekili Dr. Adnan Günanr’ın katılımı ile yapıldı. Parti binasında yapılan danışma meclisi toplantısına ilçe Başkanı Sedat Kongur, İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan ve partililer de katıldı. Milletvekili Günnar, danışma meclisinde yaptığı konuşmada, güçlü bir Türkiye istenmediğini belirterek, Türkiye’nin geri gitmesi için ellerini ovuşturanların zor duruma düşeceklerini söyledi.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “AK Parti iktidarının 14. Yılını geride bıraktık. Türkiye milletimiz sayesinde tek başına iktidarla 14 yıldır çok güzel işlere imza attı. 14 yıl önce ülkemiz önceki dönemlerde yönetilen kötü politikalardan sıyrılmıştır. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tamamen Türk Milletinin menfaati için mücadelesine devam ediyor. Türkiye 14 yıldır yaptığımız yatırımlarda en büyük ve tek destek milletimizin desteği. AK Partililer olarak bizler, bu aziz milletimiz için yaptıklarımızın fazlasını yapmamız gerekiyor. Türkiye bütün dünya coğrafyasında ki en önemli ülkelerin başında geliyor.  Güçlü bir Türkiye istenmiyor. Güçlü bir Türkiye olduğunda mazlumların ezilmesi sona erecek, dünyada adaletli bir paylaşım olacaktır. Düzenin bozulması için ellerini ovuşturan acımasızlar, zor duruma düşecektir. Kendi geleceklerini düşünen acımasızlar, PKK, FETÖ, DAEŞ, içte ve dıştaki hainlerle üzerimize geliyorlar. Diklenmeden ama milleti için dik duran anlayışla yoluna devam eden AK Parti iktidarı, hayal bile edilemeyenleri gerçeğe dönüştüren bir iktidardır. AK Parti iktidara geldikten sonra, bizim hep üzerimize geldiler. İçimizde her zaman olduğu ve olabileceği gibi dini terörist emellerine ait eden bir zihniyet, bazı ülkelerin taşeronluğuna soyunmuş ve ülkemizde halkımızı arkadan bıçaklarcasına ülkeyi bitirmek için dişe diş mücadele ederek, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek için vatandaşımıza silah sıktılar. Bu necip milletimiz, kanlı darbe girişimini, ‘Biz buradayız ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağımız gibi bayrağımızın da yere düşmesine asla müsaade etmeyiz’ diyerek bu darbe girişimini engellemiştir” dedi.

Günnar, başkanlık sistemini değerlendirerek, “Türkiye’nin geleceği, daha güçlü bir Türkiye için başkanlık sistemi gelmelidir. Herkes başkanlığa aday olabilir. Türkiye’nin geleceği için gece gündüz demeden halkımızla bir arada olacağız. Halkımıza başkanlık sistemini anlatacağız. Başkanlık sisteminde parlamenter sistem kaybolmuyor. Yine parlamenter sistem olacak. Yine TBMM olacak” diye konuştu.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem