AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç kaza anını anlattı

Kütahya'da geçirdiği trafik kazasında hafif yaralanan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "Anayola bir aracın arakasından ani bir çıkış yaptı diğer araç, duruş mesafesi yoktu. Maalesef bu kaza meydana geldi" dedi.Ankara'dan Isparta'ya şehit

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç kaza anını anlattı

Kütahya'da geçirdiği trafik kazasında hafif yaralanan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "Anayola bir aracın arakasından ani bir çıkış yaptı diğer araç, duruş mesafesi yoktu. Maalesef bu kaza meydana geldi" dedi.

Ankara'dan Isparta'ya şehit cenazesine katılmak için giden AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in otomobilinin de karıştığı Kütahya'daki trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Yaralı Milletvekili Bilgiç, 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Hastaneye ambulansın ön koltuğundan oturarak gelen ve yürüyerek içeri giren Milletvekili Bilgiç'in danışmanı Vedat Gür de ise, aynı ambulansla hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

Sağlık durumunun iyi, üzerindeki kıyafetlerin ise yırtıldığı görülen Bilgiç, kaza ile ilgili gazetecilere bir açıklamada bulundu. Kaza anında yaşananları anlatan Bilgiç açıklamasında şunları söyledi:

"Öncelikle karşı araçta iki tane vefat eden hemşehrim var, duyduğumuz kadarı ile onlara öncelikle Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Ana yola bir aracın arkasından ani bir çıkış yaptılar. Duruş mesafesi yoktu. Maalesef bu kaza meydana geldi. Son derece üzgünüm, sadece mala gelseydi bir şey yok, tabii karşı araçtaki can kayıpları beni son derece üzdü. Allah başka keder vermesin. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum kazada. Ailelerine şimdiden başsağlığı diliyorum. Toparlanınca da hemen gidip kendilerini ziyaret edeceğim. Ben büyük geçmiş olsun diliyorum. Başka da söyleyecek bir şey yok. Sabah Ankara'ya gitmek için hazırlanmıştım, ama şehit cenazemiz vardı Mardin'de şehit olan polis kardeşimiz Ispartalı bir hemşehrimizdi. Onun cenaze merasimine yetişmek üzere Isparta'ya çevirdik yolumuzu. Şehidimizin cenazesine gidiyorduk. Şoförümün durumu iyi, onda her hangi bir sıkıntı yok. İkimizin de genel durumu iyi. Başbakanımız da aradı. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun görüştük. O da hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler."

Bilgiç, açıklamalarının ardından kendisine ayrılan odada ziyaretçilerini kabul etti. Bilgiç'i hastanede ilk ziyarete gelen ise AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven oldu.

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç kaza anını anlattı

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç kaza anını anlattı

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç kaza anını anlattı

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç kaza anını anlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler