AK Parti İl binasında soygun!

Erzurum'da 34 ayrı hırsızlık olayının faili olarak aranan 40 yaşındaki Ahmet M., AK Parti il binasında askılıklarda duran ceket ve montlardaki cüzdanları toplarken yakalandı.Erzurum kentmerkezindeki camilerde ve inşaat alanlarında, askılıklara asılan ceke

AK Parti İl binasında soygun!

Erzurum'da 34 ayrı hırsızlık olayının faili olarak aranan 40 yaşındaki Ahmet M., AK Parti il binasında askılıklarda duran ceket ve montlardaki cüzdanları toplarken yakalandı.

Erzurum kentmerkezindeki camilerde ve inşaat alanlarında, askılıklara asılan ceket ve montlara bırakılan cüzdanların art arda çalındığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. 34 hırsızlık olayının üzerinde duran polis, camilerin güvenlik kameralarından yola çıkarak Ahmet M.'nin kimliğini tespit etti. Hırsızlık Büro ekipleri tarafından yakın takibe alınan şüpheli Ahmet M., girdiği AK Parti il binasında askılıklarda duran ceket ve montlardaki cüzdanları toplarken yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edilen Ahmet M., tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde, girdiği inşaatlardaki işçilere kendini işadamı olarak tanıtıp, evleri gezdiğini söyleyen Ahmet M.'nin, "Çaldığım kredi kartlarını ATM'lere giderek tek tek deniyordum. Bu millet doğum tarihlerini şifre olarak kullanırsa daha çok hırsızlık olayı olur" dediği öğrenildi. Ahmet M.'nin şifresini tutturduğu kartlardan 20 bi liraya yakın para çektiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler