AK Parti bombacısı yakalandı mı?

Yunanistan'da gözaltına alınan 12 kişinin arasında AK Parti binasına bombalı saldırıda bulunan Hasan Biber'in de olduğu iddia ediliyor! Geçtiğimiz gün Yunanistan'ın Sakız Adası açıklarında, Türkiye'ye gitmek için yola çıkan, silah ve patlayıcı madde taşıy

AK Parti bombacısı yakalandı mı?
Yunanistan'da gözaltına alınan 12 kişinin arasında AK Parti binasına bombalı saldırıda bulunan Hasan Biber'in de olduğu iddia ediliyor!
 
Geçtiğimiz gün Yunanistan'ın Sakız Adası açıklarında, Türkiye'ye gitmek için yola çıkan, silah ve patlayıcı madde taşıyan şişme bot ele geçirilmiş, araştırmayı genişleten Yunan emniyet birimleri tutuklanan kişilerle ilgili olarak, Atina, Selanik ve Korent kentlerinde bazı evlerde aramalar yapmış. 12 kişi gözaltına alınmıştı.
 
Gözaltına alınan 12 kişiden birinen Geçtiğimiz aylarda AK Parti binasına bombalı saldırıda bulunan Hasan Biber olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler