Ak Parti binasına kırılmaz cam!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı, olası saldırılara karşı bulunduğu binanın tüm camlarını kırılmaz camlarla değiştirdi.Hakkari’de meydana gelen toplumsal olaylarda zaman zaman saldırılara maruz kalan AK Parti binası için güvenli

Ak Parti binasına kırılmaz cam!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı, olası saldırılara karşı bulunduğu binanın tüm camlarını kırılmaz camlarla değiştirdi.

Hakkari’de meydana gelen toplumsal olaylarda zaman zaman saldırılara maruz kalan AK Parti binası için güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Bir süre önce eski İl Özel İdare binasında polisler tarafından önüne mevzi yapılarak korunan AK Parti, bir süre önce Bulvar Caddesi üzerinde bulunan 9 katlı bir binanın 3 ve 4. katlarını satın aldı. Yeni alınan binanın tüm camlarını değiştirerek yerine kırılmaz camlar takılan parti binasındaki çalışmalar devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığı yetkilileri ise yeni satın aldıkları parti binasında onarım çalışması başlattıklarını, olası olaylara karşı da binada yeni düzenlemeler yaptıklarını söylediler.

 

20130804aw000395_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem