Ajda Pekkan'dan Bağış'a övgüler

AJDA Pekkan, Bilfen Okulları’nın yıl sonu gösterisi sebebiyle önceki akşam Maslak TİM Show Center’da sahneye çıktı. İlk kez bir çocuk orkestrasıyla konser veren sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da vardı. Pe

Ajda Pekkan'dan Bağış'a övgüler

AJDA Pekkan, Bilfen Okulları’nın yıl sonu gösterisi sebebiyle önceki akşam Maslak TİM Show Center’da sahneye çıktı. İlk kez bir çocuk orkestrasıyla konser veren sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da vardı. Pekkan, Egemen Bağış için övgü dolu sözler söyledi: “Sayın Devlet Bakanımız Egemen Bağış da teşrif etmişler. Kendisi vizyonu geniş, ileriyi gören bir bakanımız. Sayın Bakanım, her zaman sanat ve sanatçının yanında oluyorsunuz. Muhteşem vizyonunuzla hep ülkemizin önünü açıyorsunuz. Öyle güzel işler yapıyorsunuz ki Türkiye’miz için, size canımızı vermeye hazırız.”

EVDEKİ ÇALIŞANINA DA AYNI SÖZLERİ SÖYLÜYOR 

Pekkan’ın menajeri Etel Sason, sanatçının şaşırtan sözleri için ilginç bir yorum yaptı: “Ajda Hanım bu sözleri müzik adına söyledi. Ajda Hanım için sanata ve müziğe destek veren herkes çok kıymetlidir. Bu kişi Egemen Bağış da olabilir, asistanı, kuaförü ya da avukatı da olabilir. Konserde, ‘Allah müziğe destek verenleri başımızdan eksik etmesin’ diye genel anlamda konuştu. Evdeki personeli de müziği sevdiğinde, onlara da ‘Canımı veririm size’ diyor. Bu, müzik adına söylenmiş bir söz, politik değil. Ajda Hanım’ın daha önce Egemen Bey’le beraber izledikleri caz konserleri oldu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler