Ahmet Davutoğlu Başbakan olarak atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Konya Milletvekili, Başbakan Davutoğlu'nu geçici Bakanlar Kurulu kurmak üzere başbakan olarak atadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile görüştükten sonra 7 Haziran'da yapıla

Ahmet Davutoğlu Başbakan olarak atandı


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Konya Milletvekili, Başbakan Davutoğlu'nu geçici Bakanlar Kurulu kurmak üzere başbakan olarak atadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile görüştükten sonra 7 Haziran'da yapılan genel seçimlerin tekrarlanması için startı vermişti.

5 GÜNLÜK SÜRE BAŞLADI

7 Haziran’da yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yenilenmesine ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlanasının ardından geçici seçim hükümetinin kurulması için verilen 5 günlük süre başladı.

5 günlük sürenin başlamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul etti.

GÖREVİ DAVUTOĞLU'NA VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu seçim hükümeti için görevlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler