Ağrı'da öldürülen kadın Trabzon'a getiriliyor

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Selçuk D. (23), 3 hafta önce evlendiği eşi Dilan D'yi (18) öldürdüğünü ve boş bir araziye gömdüğünü söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Selçuk D'nin cesedi gömdüğünü ifa

Ağrı'da öldürülen kadın Trabzon'a getiriliyor
Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Selçuk D. (23), 3 hafta önce evlendiği eşi Dilan D'yi (18) öldürdüğünü ve boş bir araziye gömdüğünü söyledi.
 
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Selçuk D'nin cesedi gömdüğünü ifade ettiği yer olan Bulakbaşı köyü yakınlarındaki boş bir arazide çalışma başlattı. Cesedi burada bulamayan ekipler, Selçuk D'nin ifadesi doğrultusunda sabah saatlerinde başka bir yerde arama yaptı.
 
Aramalarda, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Üç Muratlar köyü yakınlarında toprağa gömülü halde bulunan Dilan D'nin cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Gözaltına alınan Selçuk D. ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem