Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a eleştiri

 İş yaşamının renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu'ndan Gezi Parkı eylemleri sürecinde birbiri ardına sert açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Gezi Parkı'nda yaşananları 'Talihsiz bir olay' olarak nitelendiren Ağaoğlu, Erdoğan'ın o günlerde dah

Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a eleştiri
 
İş yaşamının renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu'ndan Gezi Parkı eylemleri sürecinde birbiri ardına sert açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.
 
Gezi Parkı'nda yaşananları 'Talihsiz bir olay' olarak nitelendiren Ağaoğlu, Erdoğan'ın o günlerde daha sakin bir tavır takınmasını beklediğini söyledi ve ekledi:
 
"Sayın Başbakan'ın bu tür konularda olayların çarpıtılabileceğini bilmesi gerekirdi."
 
SAF VE TEMİZ TEPKİLERİ KULLANILDI
 
İşte Ağaoğlu'ndan Gezi Parkı yorumu...
 
"Gerçekten çok talihsiz bir olay, İnsanların doğaya sahip çıkması ve demokratik tepkilerinin ortaya koyması benim için çok önemli. Benim de gençliğin Gezi Parkı'nda geçti. Olay oradaki parkın ve ağacın oradan kaldırılması olayı değildi. Olay sosyal medyada çarpıtıldı. İnsanların kentine sahip çıkması son derece demkoratik. Ancak bu temiz duygular yanlış yönlendirildi.
 
FAİZ LOBİSİ DEVREDE Mİ?
 
Bu konuda emniyetin ve istihbaratın raporları var. Türkiye her zaman siyasi adımların ardından ekonomik adımlar atmıştır. Türkiye ekonomisi 3-4 kat büyütmüştür. Ben Türkiye'den daha güçlü bir devlet olmasını istemem. Türkiye'nin de çok güçlü olmasını istemeyenler var. Türkiye'nin ekonomik başarısı bölgeseler güç olma yolunda ciddi mesajeler katetti.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler