Ağaoğlu Trabzon'a okul yaptıracak

Trabzonlu mobilyacının yaptırdığı ahşap cipi 50 bin liraya alan Ali Ağaoğlu, bir de ilköğretim okulu yaptırmaya söz verdi. Ağaoğlu, Trabzon Beşköy Belde Belediye Başkanı Yahya Narmanlı'ya "Bir isteğiniz varsa, gerçekleştireyim" dedi. Narmanlı da "En büyük

Ağaoğlu Trabzon'a okul yaptıracak
Trabzonlu mobilyacının yaptırdığı ahşap cipi 50 bin liraya alan Ali Ağaoğlu, bir de ilköğretim okulu yaptırmaya söz verdi. Ağaoğlu, Trabzon Beşköy Belde Belediye Başkanı Yahya Narmanlı'ya "Bir isteğiniz varsa, gerçekleştireyim" dedi.
 
Narmanlı da "En büyük ihtiyacımız ilköğretim okulu" karşılığını verdi. Bunun üzerine Ağaoğlu okulu kendisinin yaptıracağını söyledi. Başkan Narmanlı şimdi okulun projesini hazırlatıyor. İlçeye 12 derslikli okul yaptıracağını söyleyen Narmanlı, "Bir araçla bu isteğimizin gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştik. Laz Rover bizim hayalimizi gerçekleştirdi" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler