Ağaçlık alandan vahşet çıktı!

Adapazarı'nda Hanlı Kavşağı'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda üzerinden kimlik çıkmayan 30 yaşlarındaki bir kişinin ağaca asılı cesedi bulundu.Bu kişinin gece ağacın altına serdiği ağaç dallarının üzerinde uyuduğu, sabah saatlerinde de kendisini astığı a

Ağaçlık alandan vahşet çıktı!

Adapazarı'nda Hanlı Kavşağı'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda üzerinden kimlik çıkmayan 30 yaşlarındaki bir kişinin ağaca asılı cesedi bulundu.

Bu kişinin gece ağacın altına serdiği ağaç dallarının üzerinde uyuduğu, sabah saatlerinde de kendisini astığı anlaşıldı.

POLİSE BİLDİRDİLER

Alınan bilgiye göre D-650 karayolu Adapazarı giriş yolu olan kavsaktaki yesil alanda ağaca asılı ceset gören otomotiv fabrikası çalışanları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve 112 görevlileri şahsın öldüğünü tespit etti.

GECEYİ ORADA GEÇİRMİŞ

Şahsın üzerinden kimlik belgesi ya da herhangi bir not çıkmazken, incelemelerde ağacın kenarında ağaç dalları çalıların üzerine yatak şeklinde branda serilmiş olduğu görüldü.

EŞYALARI BULUNDU

Brandaların altındaki çantadan da şahsa ait bazı eşyalar çıktı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası ağaçtan indirilen şahsın cesedi Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler