Afganistan'da 9 Türk kaçırıldı

 Afganistan'ın Logar ilinin Azer ilçesinde bir sivil helikopterin kötü hava şartlarından dolayı acil iniş yaptığı ve içerisindeki Türklerin Taliban tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Logar il şura meclisi başkanı doktor Veli Vekir, Logar’dan Bagram hava

Afganistan'da 9 Türk kaçırıldı

 

Afganistan'ın Logar ilinin Azer ilçesinde bir sivil helikopterin kötü hava şartlarından dolayı acil iniş yaptığı ve içerisindeki Türklerin Taliban tarafından kaçırıldığı iddia edildi.
 
Logar il şura meclisi başkanı doktor Veli Vekir, Logar’dan Bagram hava üssüne gitmekte olan bir sivil helikopterin acil iniş yaptığını ve helikopterde bulunan 9 Türk vatandaşının Taliban tarafından esir alındığını iddia etti. Veli vekir, acil iniş yapan helikopterin beyaz renkli sivil bir helikopter olduğunu helikopterde bulunan kişilerin serbest bırakılması bölgenin ileri gelenlerinin devreye girdiğini söyledi. Taliban tarafından ise henüz bu olay doğrulanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler