Adriana Lima'nın sakladığı dev sevgilisi!

Adriana Lima, aylardır gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı sevgilisiyle Miami'de ortaya çıktı. Lima'nın aşkının ismi halen bir sır...BOKS DERSİNDEN ÇIKTILARSırp basketbolcu Marko Jaric ile beş yıllık evliliğini 2014'te sonlandıran Adriana Lima, bir süredir

Adriana Lima'nın sakladığı dev sevgilisi!

Adriana Lima, aylardır gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı sevgilisiyle Miami'de ortaya çıktı. Lima'nın aşkının ismi halen bir sır...

BOKS DERSİNDEN ÇIKTILAR

Sırp basketbolcu Marko Jaric ile beş yıllık evliliğini 2014'te sonlandıran Adriana Lima, bir süredir gizemli bir erkekle aşk yaşıyor. Brezilyalı model, ilk olarak ocak ayında birlikte görüldüğü yeni sevgilisiyle, önceki gün Miami'de ortaya çıktı. Aylardır birlikte olmalarına rağmen kameralardan itinayla uzak duran çift, birlikte katıldıkları bir boks dersinden çıkarken görüntülendi.

adriana-lima-gizemli-sevgilisiyle-kose-bucak-7506995_1174_m.jpg

DÖVMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Spor salonu çıkışı arkadaşlarıyla sohbet eden Lima, gazetecileri fark edince sevgilisini alarak uzaklaştı. 34 yaşındaki modelin yeni aşkının ismi hâlâ bilinmezken; genç adam, dövmeleri ve yapılı vücuduyla dikkat çekti.

f-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem