’Adi ahtapotun alçak kolu terör örgütü’

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Terör örgütünü ahtapota benzeten Bakan Zeybekci; "O büyük ahtapotun adi, alçak bir kolu olan bölücü terör örgütünün kökünü kazıyana 78 milyon gerekir

’Adi ahtapotun alçak kolu terör örgütü’

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Terör örgütünü ahtapota benzeten Bakan Zeybekci; "O büyük ahtapotun adi, alçak bir kolu olan bölücü terör örgütünün kökünü kazıyana 78 milyon gerekirse şehit olmaya hazırdır" dedi.

Taziye ziyareti için için Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün baba evine gelen Bakan Zeybekci'yi, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, AK Parti Eski Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner ve Şehit Hakan Aktürk'ün yakınları karşıladı.

Başsağlığı dileyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci; "Öncelikle kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah. Milletimizin başı sağ olsun, ailemizin başı sağ olsun. Allah inşallah bu şehitlerimizle beraber sevdikleriyle cennetin en güzel köşesinde kavuştursun. Başsağlığına geldik, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın baş sağlığı mesajlarını getirdik" dedi.

"ADİ AHTAPOTUN ALÇAK KOLU TERÖR ÖRGÜTÜ"

Bakan Nihat Zeybekci, terör örgütüne yönelik mücadelenin sonuna kadar devam ettiğini söyledi. Terör örgütünü ahtapota benzeten Bakan Zeybekci; "Bu millet bilinen tarihi boyunca asla aman demedi, asla dizlerinin üzerine çökmedi ve asla aman diyemez ve dizlerinin üzerine çökmez. Devletimiz ve milletimiz birlik beraberlik içinde, kardeşliğini bozmadan, aklını, ruhunu, vicdanı bir yerlere satmış, kiralamış, o büyük ahtapotun adi, alçak bir kolu olan bölücü terör örgütünün kökünü kazıyana kadar topyekun 78 milyon gerekirse bu ülke için vatan için, millet için, dil için, namus için bayrak için canını seve seve vermeye, şehit olmaya her daim hazırdır. Herkes bunu bilsin bir kere, bu topraklar, bu vatan milyonlarca şehidin kanıyla vatan haline geldi. Bu bayrak, bugün şanlı bir şekilde dalgalanıyorsa, milyonlarca şehidin kanıyla dalgalanıyor. Alçaklar, namertler, namussuzlar bunu unutmasınlar. Gereği yapılıyor, sonuna kadar yapılmaya devam edecektir. Kökleri kazınana kadar devam edecek, en ücra yerlerde gidilip, bulunacak ve şehitlerimizin kanı inşallah yerde kalmayacaktır. Milletimizin başı sağolsun, şehitlerimizin mekanı cennet olsun inşallah, vatan sağolsun" dedi.

ŞEHİT AİLESİ'NE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Bakan Zeybekci, Şehit Annesi Aysel Aktürk, Şehit Eşi Meftune Aktürk ve Şehit Kardeşi Canan Çakır'a taziyelerini sundu. Başsağlığı dileyen Bakan Zeybekci: "Mekanı cennet olsun, Allah cennetinde kavuştursun. Allah cennetin en güzel yerinde kavuştursun. Cumhurbaşkanımızın da, Başbakanımızın da size çok selamları var. Başınız sağolsun diyorlar. Bu durumda da diyeceğimiz Vatan sağolsun, Allah sabır versin, yavrularınızla beraber size uzun ömür versin. İnşallah onların hep güzelliklerini göreceğiz. Allah'a emanet olun. Başınız sağolsun" diye konuştu. Bakan Zeybekci ziyaretinin ardından vedalaşarak, Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler