Adana'da hastanede hırsızlık iddiası!

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adana Devlet Hastanesinde farklı tarihlerde yaşanan 11 ayrı hırsızlık olayını araştırmak için özel ekip oluşturdu. Hırsızlık Büro Amirliği ve Güven Tim Büro Amir

Adana'da hastanede hırsızlık iddiası!

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adana Devlet Hastanesinde farklı tarihlerde yaşanan 11 ayrı hırsızlık olayını araştırmak için özel ekip oluşturdu. Hırsızlık Büro Amirliği ve Güven Tim Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada, hastanenin güvenlik kameralarından doktor ve hemşirelerin odalarından cep telefonu, para ve kredi kartlarını çalan zanlının eşkalini belirledi.
 
Hastanelerin çevresinde önlem alan ekipler, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bir çalışanın çantasının çalındığı haberini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, hastanede arama yaptı. Güven Timi Büro Amirliği ekipleri, zanlı M.K'yı (29) hastanenin ameliyathane bölümünde yakaladı.
 
Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlının ifadesinde, suçunu itiraf ederek, "Pişmanım, acıktığım için yaptım" dediği öğrenildi.
 
Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler