Adalet Bakanı'ndan idam açıklaması

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, bakanlığında idamın geri getirilmesine yönelik bir çalışmanın şu an olmadığını söyledi. Ergin, konunun kamuoyunda tartışıldığını, Başbakan'ın açıklamalarının bulunduğunu kaydetti.KİMSE İDAM KONUSUNDA SİYASET YAPMASIN İdam tar

Adalet Bakanı'ndan idam açıklaması

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, bakanlığında idamın geri getirilmesine yönelik bir çalışmanın şu an olmadığını söyledi. Ergin, konunun kamuoyunda tartışıldığını, Başbakan'ın açıklamalarının bulunduğunu kaydetti.

KİMSE İDAM KONUSUNDA SİYASET YAPMASIN
 
İdam tartışmaları konusunu değerlendiren Ergin, geçmişte yapılan yasal düzenlemeleri aktardı ve MHP'nin şerh koyduğunu hatırlattı. Bu konuda kendileri de dahil kimsenin siyaset yapmamasını istedi. Artık idamın yasal ve pratik olarak uygulamasının kalmadığını dile getiren Ergin, 2004 yılında da AK Parti'nin konuya ilişkin yasal bir düzenleme yaptığını ifade etti.
 
Adalet Bakanlığı'nda idamın geri getirilmesine yönelik böyle bir çalışmanın şu an olmadığını dile getiren Ergin, konunun kamuoyunda tartışıldığını, Başbakan'ın açıklamalarının bulunduğunu kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem