Adalet Bakanı Rüzgar Çetin için ne dedi?

Bekir Bozdağ o konuya ilişkin konuştu

Adalet Bakanı Rüzgar Çetin için ne dedi?
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Rüzgar Çetin'in yargılandığı davadaki kararı değerlendirirken, cezaların yasalara göre verildiğine değinerek, "Rüzgar Çetin'le ilgili dosyayı incelemiş değilim. Mahkeme hangi gerekçelerle, dosyanın içerisindeki verilerle o kararı verdi bilmiyorum. Mahkeme en ağır şekilde bunu cezalandıracak şekilde değerlendirdi mi, ona dosyayı görerek karar vermek lazım. Dosyayı görmeden konuşmayı doğru görmüyorum." dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ, tahliyesi tartışılan Rüzgar Çetin kararıyla ilgili şöyle konuştu: "Yargının herkesi memnun etmesi çok zor. Hani memnuniyet anketleri yapılıyor ya hizmetlerde. Vatandaşımız istiyor ki en ağır cezayı alsın ama sonuçta yasalara göre cezalar veriliyor. Yasa onun için bir ceza takdir ediyor ve ona göre bir ceza veriliyor. Buna yargılama süreci sonunda karar veriliyor. Ben Rüzgar Çetin'le ilgili dosyayı incelemiş değilim. Mahkeme hangi gerekçelerle dosyanın içerisindeki verilerle o kararı verdi, bilmiyorum; ama mahkeme diyelim ki en ağır şekilde, bunu cezalandıracak şekilde değerlendirdi mi, onu dosyayı görerek karar vermek lazım. Ben dosyayı görmeden konuşmayı doğru görmüyorum"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler