Acun bombayı patlattı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, gelirinin bir kısmı eski futbolcular için haracanak bir salon futbolu turnuvası düzenleyeceklerini, turnuvada 4 büyük takımın yer alacağını açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, "4 Büyükler Salon Turnuvasında futb

Acun bombayı patlattı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, gelirinin bir kısmı eski futbolcular için haracanak bir salon futbolu turnuvası düzenleyeceklerini, turnuvada 4 büyük takımın yer alacağını açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, "4 Büyükler Salon Turnuvasında futbolumuzun unutulmayan isimleri sahada olacak. Sakarya Kapalı Spor Salonu'ndaki futbol şöleni 2 hafta sürecek. Turnuvanın 500 bin TL'lik ödülü ihtiyaç sahibi eski futbolculara harcanacak" dedi.

Ünlü medya patronu, ilk maçın 2 Ocak 2016 tarihinde saat 20.00'de oynanacağını ve müsabakaların sahibi olduğu TV8'den naklen yayınlanacağını da ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler