Acılı ailenin uyuşturucu isyanı

Acılı aile, uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen binanın yıkılmasını istedi.Edinilen bilgiye göre, 19 Kasım günü, Turgutreis Mahallesi Müftü deresi yakınlarındaki terk edilmiş boş villada bir şahsın hareketsiz yattığı ihbarını alan polis, sağlık

Acılı ailenin uyuşturucu isyanı

Acılı aile, uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen binanın yıkılmasını istedi.
Edinilen bilgiye göre, 19 Kasım günü, Turgutreis Mahallesi Müftü deresi yakınlarındaki terk edilmiş boş villada bir şahsın hareketsiz yattığı ihbarını alan polis, sağlık ekipleriyle birlikte olay yerine gitti. Yapılan incelemede, şahsın uzun süre önce öldüğü belirlenirken, ceset üzerinde herhangi bir darp ya da kesici alet izine rastlanmadı. Polisin yaptığı araştırmada 18 yaşındaki Ramazan Zorluoğlu'na ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gencin ölüm sebebinin, otopsi sonrası belirleneceği ifade edildi.

VİLLAYA SALDIRDILAR

Olayla ilgili soruşturma sürerken ölen gencin ailesi ve arkadaşları, bugün cesedin bulunduğu villaya gelerek içerisindeki eşyaları parçaladı. Terk edilmiş villanın camlarını kıran, kapılarını söken yakınları, bu tür binaların uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline geldiğini öne sürerek yıkılmasını istediler. Gençlerden bazıları ise villayı ateşe vermek istedi.

Ölen Ramazan Zorluoğlu'nun ablası Perihan Özşişeci, mahalle halkından da binanın yakılması için destek isterken, "Gelsinler buraya sahip çıksınlar. Benim 18 yaşındaki kardeşim burada öldü" diye haykırdı. Kardeşinin neden öldüğünü, kimin öldürdüğünün bulunmasını isteyen Özşişeci, "Kardeşim benim 18 yaşındaydı. Kefen yakışır mı ona? Askere gidecekti, biz asker yerine onu kefene sarıp toprağa gönderdik" diye gözyaşı döktü. Kardeşinin uyuşturucu kullandığını söyleyen Özşişeci, "Ama burası koruma altına alınsa ya da yıkılsa, o çocuklar burada ölmez. Buradan 4 tane ceset çıktı" şeklinde konuştu.
Oğlunun cesedinin bulunduğu villa önünde ağıtlar yakan anne Cevriye Yükkaldıran ise, "18 yaşında benim oğlum öldü. Ne işi vardı burada tek başına. Burası yıkılsın ve artık gençlerimiz ölmesin. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın" dedi. Acılı kadın, olay yerine gelerek kendilerini sakinleştirmeye çalışan polislere sarılıp, "Senin 18 yaşında oğlun ölse ne yaparsın? Ben oğlumu 4 gün önce toprağa verdim. Sen evladını kaybetsen ne yaparsın?" diye sordu.

Kalabalık, daha sonra polislerin müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler