Acil servise silahlı saldırı!

 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'nde dehşet dakikaları yaşanmasına sebep olan H.S.'nin doktoru silahla tehdit etmesi, güvenlik kameralarına yansıdıÇalıştığı işyerinde 5 Mayıs 2012 günü kaynak yaparken gözünde yanma meydana gelen H.S.

Acil servise silahlı saldırı!

 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'nde dehşet dakikaları yaşanmasına sebep olan H.S.'nin doktoru silahla tehdit etmesi, güvenlik kameralarına yansıdı

Çalıştığı işyerinde 5 Mayıs 2012 günü kaynak yaparken gözünde yanma meydana gelen H.S., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıklar Bölümü'ne gitti. H.S., uzman göz doktoru tarafından muayene edildi.

Doktorun yazdığı ilaçları alarak evine dönen H.S., ağrısı geçmeyince bir gün sonra saat 04.30 sıralarında yeniden aynı bölüme giderek, gözündeki ağrının geçmediğini belirtti. Görevli doktor ise H.S.'ye, yazılan ilaçları kullanmasını söyledi.

İddiaya göre, doktor ile kısa süreli tartışan H.S., daha sonra evine giderek tabancasını aldı ve acil servise gitti. Acil serviste görevli Dr. Senem Nebi de göz doktorunun tavsiyesine uymasını söyleyince sinirlenen H.S., silahını çıkararak, iddialara göre doktora, "Beni muayene edeceksiniz!" diye bağırdı. Tartışmaları gören hastanedeki polis, H.S.'yi etkisiz hale getirdi. Yapılan araştırmada silahın kurusıkı olduğu belirlenirken gözaltına alınan H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerasının görüntülerinde de müdahale odasından gelen tartışmalar üzerine görevlilerin o yöne gittikleri, elinde silahla bir kişiyi gören birçok hastanın da korkuyla dışarıya çıktığı görülüyor. Güvenlik görevlileri tarafından etrafında set oluşturarak dışarıya çıkarılmak istenen H.S.'yi, yanına hastane polisinin gelerek sakinleştirdiği de görüntülerde yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler