Acil servis doktoru darp edildi

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Kahta Devlet Hastanesi'nde acil servis bölümünde görevli bir doktorun tedavi ettiği bir hasta tarafından darp edildiği iddia edildi.İddiaya göre, Kahta İlçe Devlet Hastanesi Acil Serviste görevli Dr. Halil Mutlu, acil servise gele

Acil servis doktoru darp edildi

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Kahta Devlet Hastanesi'nde acil servis bölümünde görevli bir doktorun tedavi ettiği bir hasta tarafından darp edildiği iddia edildi.

İddiaya göre, Kahta İlçe Devlet Hastanesi Acil Serviste görevli Dr. Halil Mutlu, acil servise gelen M.B.'yi (23) muayene etti. Daha sonra psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen M.B., Dr. Halil Mutlu'ya kendisi hakkında neden ileri geri konuştuğunu belirterek, Dr. Halil Mutlu'yu darp etmeye başladı. Yaşanan olay sonrasında Dr. Halil Mutlu'yu darp eden M.B., hastanenin güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek polis ekiplerine teslim edildi. Saldırıya uğrayan Dr. Mutlu'nun ise M.B.'den şikayetçi olduğunu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Acil servis doktoru darp edildi

Acil servis doktoru darp edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler