Acil önünde baba ve oğula kurşun yağmuru: 2 ölü

Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde eski eşi Fatma Y. ile birlikte yaşadığı Muammer Kılıç (46) ve oğlu 18 yaşındaki Muhammet Enez Kılıç ile buluşan İ.G. (41) tartıştığı baba ve oğluna 24 el ateş etti. Kurşun yağmuruna tutulan baba oğul hastane bahçesind

Acil önünde baba ve oğula kurşun yağmuru: 2 ölü

Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde eski eşi Fatma Y. ile birlikte yaşadığı Muammer Kılıç (46) ve oğlu 18 yaşındaki Muhammet Enez Kılıç ile buluşan İ.G. (41) tartıştığı baba ve oğluna 24 el ateş etti. Kurşun yağmuruna tutulan baba oğul hastane bahçesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay saat 01.30 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde meydana geldi. Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Fatma Y.'den bir süre önce ayrılan Ankara'da Ambulans şöförlüğü yapan İ.G. (41) Ankara'dan Bursa'ya gelirken Fatma Y.'yi arayarak "seninle konuşacağız hastaneden ayrılma" dedi. Bunun üzerine Fatma Y. rapor alarak evine gitti.

Eski eşini hastanede bulamayan İ.G., Fatma Y.'yi aradı. Hastaneye Muammer Kılıç ile oğlu Muhammet Enez Kılıç geldi. Buluştuktan sonra ikili arasında tartışma başladı. Acil Servis önünde tartışma büyüyünce belindeki tabancayı çıkaran İ.G.,"Ben sizi daha önce uyarmadım mı? Benim namusuma göz diken ölür." diyerek, Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç'ı kurşun yağmuruna tuttu. Baba oğula müdahale etmek isteyen vatandaş ve doktorları tehdit ederek yanına yaklaştırmayan zanlı yerde yatan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç'a ateş etmeye devam etti. Hastane polisinin müdahalesine rağmen teslim olmayan İ.G. ikinci şarjörü de takarak ateş etmeye devam etti. İ.G. üçüncü şarjörü takıp silahını yere bıraktıktan sonra teslim oldu. Hastane içine alınan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatlarını kaybettiler.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi araç altlarında ve etrafta 24 adet boş kovan buldu. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler