Açık rögar kapağı sonu oldu

Kazada sürücü İsmail S. hayatını kaybetti. 06 VOA 26 plakalı aracın sürücüsü İsmail S., Mevlana Bulvarı'nda seyrederken önüne aniden önüne açık haldeki rögar kapağı çıktı. Çarpmamak için sağa sola ani manevra yapan İsmail S. direksiyon hakimiyetini kaybet

Açık rögar kapağı sonu oldu

Kazada sürücü İsmail S. hayatını kaybetti.

 

06 VOA 26 plakalı aracın sürücüsü İsmail S., Mevlana Bulvarı'nda seyrederken önüne aniden önüne açık haldeki rögar kapağı çıktı.

 

Çarpmamak için sağa sola ani manevra yapan İsmail S. direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımdaki aydınlatma direğine vurarak takla attı. Kazayı gören bir vatandaş hemen aracından inerek İsmail S.'ye ilkyardımda bulundu. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlilerinin de çabaları boşa çıkınca İsmail S. yaşamını yitirdi.

 

İsmail S.'ye ilk müdahalede bulunan ve "Gözümün önünde gitti' diye veryansın eden vatandaşı da polis güçlükle teskin etti. Kazanın ardından inceleme başlatıldı.

 

Bu arada, Kazımkarabekir Caddesi tren yolu köprü altındaki başka bir kazada, bir ağır iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem