Acı haber geldi! 1 askerimiz şehit!

Edinilen bilgiye göre, Gelibolu'ya bağlı Kavakköy'de bulunan askeri birlikten Koruköy'de bulunan bir askeri birliğe yemek götüren ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen askeri araca, arkasından gelen Saniye Ö. yönetimindeki 34 ZJ 4684 plakalı otomobil arkadan

Acı haber geldi! 1 askerimiz şehit!

Edinilen bilgiye göre, Gelibolu'ya bağlı Kavakköy'de bulunan askeri birlikten Koruköy'de bulunan bir askeri birliğe yemek götüren ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen askeri araca, arkasından gelen Saniye Ö. yönetimindeki 34 ZJ 4684 plakalı otomobil arkadan çarptı.

1 ASKERİMİZ ŞEHİT

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan askeri araç devrilerek yan yattı.Kazada askeri araçta sürücü olduğu öğrenilen bir asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne ve Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan askerin isminin Yusuf Akçan olduğu öğrenilirken, hayati tehlikesinin sürdüğü ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Kazada şehit olan askerin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler