| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 20 Temmuz 2020 18:43 Güncellenme tarihi: 13 Nisan 2026 14:01

Hakkari'den Acı Haber: 2 asker Şehit 20 Temmuz 2020

MSB 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari’de üs bölgesine teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Çukurca/Hakkâri’de 20 Temmuz 2020 tarihinde bir üs bölgemize teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ATAK helikopterlerimiz, SİHA’larımız ve ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Y
yakun
5 yıl önce

Teröristlerin hala füze atacak gücü varsa, Soylu' yu televizyonlarda neden konuştururlar? Yoksa çözüm süreci hala devam ediyor da bizim mi haberimiz yok.

S
SALİH
5 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANINIZ CENNET OLSUN. SİZİN SAYENİZDE VARIZ.