Acar hala daha KTÜ öğrencisi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen polis memuru Mücahit Daştan'ın hayatını kaybettiği ve 3 vatandaşın yaralandığı eylemi gerçekleştiren Nurgül Acar Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Meslek Yüksek Okulu ikinci öğretim öğrenci olduğu belirlendi.Son

Acar hala daha KTÜ öğrencisi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen polis memuru Mücahit Daştan'ın hayatını kaybettiği ve 3 vatandaşın yaralandığı eylemi gerçekleştiren Nurgül Acar Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Meslek Yüksek Okulu ikinci öğretim öğrenci olduğu belirlendi.

Son dönemlerde okulla gelerek derslere girmeyen Acar’ın KTÜ’de ki kaydının silinmediği öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusuna devam edilen Nurgül Acar'ın göğüs kanseri olduğu ve bir göğsünü aldırdığı öğrenildi.

Akılara başka soruyu getirdi

İstanbul Emniyetinde soruşturması sırasında bir göğsünün alındığı belirlenen Nurgül Acar akıllara bir süre önce gündeme gelen bir konuyu getirdi. Ulusal gazetelere konu olan kadın teröristler göğüslerini aldırarak keskin nişancı oluyor sorusu akıllara geldi. kadın keskin nişancılar göğüslerini alarak keskin nişancılıkta kullanılan ‘SNİPER’ marka tüfeği vücudu ile daha iyi sabitleyerek ve nefes kontrolü ile hedef aldığı canlıya daha net saldırı düzenleye biliyor. Bu yöntem ilk olarak ikinci dünya savaşında Alman Nazi ordusunun kadın subayları tarafından denenmiş ve başarılı olunmuştur. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem