Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül'ün büyük oğlu Ahmet Münir Gül, gerçekleştirilen sade bir törenle Ayşe Zehra Karadere ile evlendi.WOW Otel'de gerçekleşen nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çiftin nikah şahitliğ

Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül'ün büyük oğlu Ahmet Münir Gül, gerçekleştirilen sade bir törenle Ayşe Zehra Karadere ile evlendi.

WOW Otel'de gerçekleşen nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptılar. Nikahın kıyılmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törenden ayrılırken Başbakan Ahmet Davutoğlu bir süre daha törende kaldı.

Yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı nikah töreni Kuran-ı Kerim tilaveti başlayıp nikah merasimi ile son buldu. Genç çift, nikah merasimine çelenk ve çiçek gönderilmemesini bunun yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasını istedi.

Davetlilere nikah şekeri yerine Peygamber Efendimize sevgi, bağlılık ve özlemi ifade eden Hilye-i Şerif'ler dağıtıldı.

Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi

Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi

Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler