Abdullah Gül'den Sultanahmet değerlendirmesi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sultanahmet meydanında 10 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak, "Türkiye olarak hepimiz sağlam durmalıyız, hükümete ve devlete bu konuda her türlü desteği vermeliyiz" dedi.   Kayseri’ye çeşitli ziyaretlerde

Abdullah Gül'den Sultanahmet değerlendirmesi
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sultanahmet meydanında 10 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak, "Türkiye olarak hepimiz sağlam durmalıyız, hükümete ve devlete bu konuda her türlü desteği vermeliyiz" dedi.
 
Kayseri’ye çeşitli ziyaretlerde bulunmak için gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havaalanından çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 11. Cumhurbaşkanı Gül, Sultanahmet Meydanı’ndaki patlamayla ilgili olarak, "Öğrendim ve çok da üzüldüm. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim. Terörü şiddetle lanetliyorum. Eminim ki bu işleri yapanları, faillerini devletimiz en yakın zamanda ortaya çıkartacaktır. Böyle günlerde herkesin tavizsiz sağlam bir duruş ortaya koyması, bütün devletin güvenlik birimleriyle çok yakın bir destek vermesi gerekir. Herhangi bir zafiyet göstermemek gerekir.
 
Maalesef dünyanın her tarafında bu acılar tadılıyor. Türkiye olarak hepimiz sağlam durmalıyız. Hükümete, devlete bu konuda her türlü desteği verip vatandaşlarımız onların söylediği istikamette hareket etmeliler. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tüm Türkiye’ye baş sağlığı diliyorum. İnşallah bu sayılar artmaz, yaralılara acil şifalar diliyorum" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler